سونوگرافی هفته نوزدهم بارداری

سونوگرافی هفته هجدهم بارداری
سونوگرافی هفته هجدهم بارداری
اسفند ۲۳, ۱۳۹۵
سونوگرافی هفته بیستم بارداری
سونوگرافی هفته بیستم بارداری
اسفند ۲۸, ۱۳۹۵

سونوگرافی هفته نوزدهم بارداری

سونوگرافی هفته نوزدهم بارداری

سونوگرافی هفته نوزدهم بارداری

روزها آرام آرام می گذرند و مادر هفته به هفته انتظار آمدن نوزادش را می کشد. بعد از انتظارها رسیدیم به هفته نوزدهم بارداری.

اندازه جنین در سونوگرافی هفته نوزدهم بارداری : طول، ۵ و ۲۵صدم تا ۶ اینچ؛ وزن، ۷ اونس

رشد جنین : بازوها و پاها حالا به خوبی رشد کرده اند.

اما در هفته نوزدهم بارداری چه می گذرد؟! حتما اتفاقات خاصی در این هفته هم خواهد افتاد .

تا به حال رشد نوزاد را تا این مرحله زیر نظر داشتیم، حال سرش هم نسبت به دیگر اعضای بدنش تخت الشعاع قرار دارد. بازوها و پاهایش دارند همگام با سرش پیش می روند . بافت ماهیچه ایی هم کم کم شکل گرفتند. در حقیقت شاید چند ضربه ای را حس کنید یا ضربه آرنجش را حس کنید. اینطور نشان می دهد که چقدر قوی است. اگر خیلی حرکت نوزادتان را حس نمی کنید، نگران نباشید، در هفته های آتی قوی تر می شود و شاید خیلی بهتر مثل یک کیک بوکسور در رحم رفتار کند!

سونوگرافی هفته نوزدهم بارداری

اگر به تصاویر سونوگرافی نوزادتان نگاه کنید، شاید از دیدن استخوان هایش که به وضوح دیده می شود، متعجب شوید. چندین دلیل هست که چرا اسکلت قابل دید است و استخوان های روشنی که روی تصویر دیده می شوند. هنوز هم پوستش شفاف دیده می شود. همانطور که به رشد ادامه می دهد، پوستش لایه های زیادی را اضافه می کند و ضخیم تر می شود. بافت های دیگر مثل ماهیچه و چربی دارند هنوز فرم می گیرند. همانطور که نوزاد رشد می کند، این لایه ها اضافه تر می شوند. فقدان بافت قابل توجهی بین این استخوان ها و پوست دستگاه سونوگرافی را مجبور می سازد تا به راحتی از آن ها تصویربرداری کند.

در حالی که پوست نوزاد به رشد خود ادامه می دهد، با لایه پنیرمانند پوشیده می شود که با عنوان caseosa ورنیکس شناخته می شود. این لایه ضخیم از پوست نوزاد در برابر اسیدی بودن مایعی که اطرافش می باشد، مایع آمنیوتیک، محافظت می کند. نوزادتان این پوشش را تا سه ماهه سوم نگه می دارد. سپس در هفته های پیش از زایمان، شروع به از دست دادن ورنیکس می کند، گرچه ممکن است هنوز مقداری از آن را روی نوزاد ببینید، روی پوست هم رد می اندازد. (ورنیکس به نوزاد کمک می کند تا از کانال زایمان در طی متولد شدن عبور کند.)

همانطور که نوزاد متولد نشده دارد کامل می شود، سیستم عصبی اش هم دارد کار می کند تا ارتباط بین بخش مختلف بدنش و مغزش شکل بگیرد. حواسش دارند عمل می کنند، اما به سختی. حتی تلاش به شنیدن می کند.

توجه داشته باشید : اگر نوزاد دختر باشد، رحم و واژنش به احتمال زیاد در این هفته رشد می کنند. تخمدان ها هنوز به اندازه کوچکی بدنش است، و تقریبا به اندازه ۶ میلیون تخمک تولید کرده اند.

منبع : http://www.parents.com/

 

مطالب مرتبط :

هفته چهاردهم بارداری : سه ماهه دوم

در سه ماهه اول بارداری چه می گذرد؟

نکاتی مهم درباره سونوگرافی سه بعدی !

تماس باما
آدرس